Klein Boonschate is een erkend dealer in:

  • Covergreen Kant & Klare plantenmatten
  • Quick Hedge: kant-en-klaar hagen
  • Firmussedum Cassette: kant-en-klaar dakgroen cassette
  • Griffioen: Green to Colour

Neem voor meer informatie contact op met Klein Boonschate via 0548-366711

Covergreen Kant & klare plantenmatten

CV logo

“Covergreen® is gespecialiseerd in het vervaardigen van kant-en-klaar plantenmatten. Deze bodembedekkers op matten van 38 x 57 cm zijn snel neer te leggen en geven direct een mooi resultaat. Twee tot vier jaar wachten op een dichte begroeiing is nu niet meer nodig. De werkwijze en het gemak zijn te vergelijken met de aanleg van een grasmat: binnen korte tijd zijn de graszoden gelegd en het resultaat is direct daar. Zo werkt het met de kant-en-klaar plantmat ook. Ondergrond voorbereiden, neerleggen, klaar! De kant-en-klaar bodembedekkers zijn ideaal voor overheden, bedrijven en instellingen die hun terrein, talud of park op een kosteneffectieve manier willen aankleden en onderhouden. Door de dichte begroeiing van de winterharde bodembedekkers krijgt onkruid vrijwel geen kans meer. Dat leidt tot een flinke besparing op de begroting en het onderhoud. Ook voor particulieren zijn de kant-en-klaar bodembedekkers een uitkomst. Met minimaal onderhoud ziet de tuin er het hele jaar door verzorgd uit. Daarnaast dragen de Covergreen matten bij aan de duurzaamheid van de wereld.”

Quick Hedge: kant-en-klaar hagen

QH logo

“De aanschaf van een QuickHedge kant-en-klaar haag begint bij u, en bij de ontwerper van uw tuin of bedrijfstuin. Of bij de hovenier die uw tuin of bedrijfstuin ontwerpt en aanlegt. Als u kiest voor een weelderige groene haag, in plaats van een erfafscheiding van steen, hout of hekwerk, bent u al dichtbij maximale privacy binnen één dag. Want zo snel staat een QuickHedge kant-en-klaar haag. Binnen één dag! ”

Firmus Sedum Cassette: kant-en-klaar dakgroen cassette

Firmus logo

“De tijd van de zwart geteerde vlakke daken is definitief voorbij! Vanaf nu is uw dak het gehele jaar groen. Levend groen! Dankzij het Sedum dakcassette-systeem van FirmusSEDUM. Zeer onderhoudsvriendelijk en met uitstekende isolatie in zomer en winter. Veilige dakbelasting en goed gedoseerde waterafvoer.”

Griffioen: Greentocolour

GRIFFIOEN

“Een maatwerk oplossing van ontwerp, sortiment, grondbewerking, pot 11 kwaliteit vasteplanten (8 planten per vierkante meter) en een maai- en bemestingsplan. Met als resultaat een attractieve beplanting met een hoogwaardige uitstraling.”