Drone bij Klein Boonschate Landscaping

Sinds juni 2016 is Klein Boonschate Landscaping in het bezit van een eigen drone. De hovenier maakt professioneel gebruik van deze drone voor verschillende doeleinden. De drone, een DJI Phantom 3, is uitgerust met een hoogtemeters, gps en een professionele HD-camera. Door deze extra eigenschappen kan Klein Boonschate Landscaping nog meer inspelen op de behoeften van de klant. Er kunnen 3D beelden gemaakt worden van tuinen, de tuinen kunnen ingemeten worden en er kan zelfs ziekten en onkruid opgespoord worden in bermen en stukken gras.

Het grootste voordeel is dat door middel van het gps-systeem de tuin heel snel en precies ingemeten kan worden. Hierna kan er heel nauwkeurig een tuin ontworpen worden. Verder is het een voordeel dat Klein Boonschate niet te maken krijgt met vergunningen, omdat er op particulier terrein gefilmd wordt. Hierdoor is er alleen toestemming nodig van de eigenaar en kan Klein Boonschate tot 50 meter hoogte vliegen en hierdoor de tuin inmeten.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van tekeningen die zijn gemaakt op basis van de beelden van de drone (die hieronder ook te zien is).

  • Park
  • Drone
© Copyright - Klein Boonschate Landscaping